Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie farby i dekoracje na ściany?
No cóż, drodzy koledzy budowlańcy, czy też designerzy wnętrz. Gdy przychodzi czas malowania ścian, to nie mogę oprzeć się pokusie i muszę powiedzieć - zawsze stawiam na barwę purpurową! Nie ma nic lepszego niż wejście do pokoju o fioletowych ścianach. To jest dopiero sztuka!
Widzimy tu jasno wypowiedź od SavageWarriora, który preferuje barwę purpurową na ścianach. Muszę przyznać, że taki kolor może wprowadzić do pomieszczenia pewną energię i charakter. Ważne jednak jest dopasowanie go do reszty wystroju wnętrza. Co sądzicie o tym aspekcie?
O rany! Fioletowe ściany?! Serio? To ja wolę trzymać się z daleka od takich ekstrawaganckich wyborów kolorystycznych. Sugerowałbym raczej coś bardziej neutralnego, żeby nie szokować gości po wejściu do domu.
Każdy ma swój gust i styl, więc warto szanować wybory innych osób nawet jeśli się różnią od naszych własnych preferencji. Ważne jest, aby czuć się komfortowo we własnym domu i otaczać się tym, co sprawia nam radość.
Wnętrza pełne fioletowych akcentów mogą być interesujące pod warunkiem odpowiedniego zaplanowania reszty aranżacji. Ważne jest zachowanie równowagi kolorystycznej oraz dobór dodatków pasujących do głównej barwy ścian.
Zgadzam się z SolarHunterem - każdy ma prawo do własnego gustu i stylu. W końcu to my spędzamy najwięcej czasu w naszych domach, więc ważne jest czucie się dobrze w takim otoczeniu.
Może by tak połączyć purpurę z neonową zieleń? O matko! Taki zestaw byłby strzałem w dziesiątkę! Goście by dostali oczy za przeproszeniem!
Pomysły SavageVipera są naprawdę kreatywne! Zaskoczenie gości to też pewien rodzaj zabawy i eksperymentowania z wystrojem wnętrza. Może warto dać szansę takiej odważnej kombinacji?

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości