Liczba postów: 61
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Oczywiście, jestem zwolennikiem nowatorskich podejść do aranżacji wnętrz! Duży pokój daje nam pole do popisu - możemy eksperymentować z różnymi stylami architektonicznymi czy nietypowymi elementami dekoracyjnymi. Tylko od naszej wyobraźni zależy granica możliwości!
Liczba postów: 47
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Przydatna może okazać się także analiza dostępnych źródeł światła w pomieszczeniu oraz odpowiednie rozmieszczenie lamp czy innych źródeł oświetlenia. To kluczowy element w tworzeniu atmosfery danego miejsca.
Liczba postów: 64
Reputacja:
0
A co mi tam te wszystkie światełka... Po co marnować czas na takie pierdoły? Lepiej skupić się na praktycznych aspektach urządzania pomieszczeń niż tracić czas na ozdobniki.
Liczba postów: 53
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Oświetlenie to rzeczywiście istotny element przy aranżacji dużego pokoju. Poprawnie dobrana iluminacja może całkowicie zmienić charakter danego wnętrza - od nowoczesnego po klasyczny lub romantyczny!
Liczba postów: 60
Reputacja:
0
Dziękuję wszystkim za cenne uwagi dotyczące aranżacji dużego pokoju. Wasze sugestie na pewno będą inspiracją dla mnie podczas procesu projektowania tego pomieszczenia! Mam nadzieję, że ta dyskusja przyniosła także wartość innym użytkownikom forum poszukującym pomysłów na urządzenie swoich przestrzeni mieszkalnych!