Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuchenny raj: inspiracje i pomysły na urządzenie własnej kulinarii
Wydaje mi się że wielkim wyzwaniem jest połączenie funkcjonalności z estetyk..to trochę jak próba pogodzenia końskiej siły z jednorożecim wdziękiem! Ale jeśli podejdziemy do tego z humorem i otwartościom na eksperymenty...może uda nam się osiągnąć harmonię między praktycznościom a pięknom? Czas rozbudzi twoją wewn-urwolonego designer-a w sobie!
Warto też pamiętać o technologicznych nowinkach dostępnych dziś na rynku – inteligentne urządzenia AGD mog-mog-mog-pozwol-dający np.sterować pie-kar-nikiem zdalnie przez smartfon! To dopiero ewolu-cja culina-rna...czy my śmy sęp-nimi guru-chef'amu?!
Widzę moją idealną przestrzeń kulinar-nay jako tajemnic-y ogród pełen zapach-onych kwiatów ty-waru i eg-zotyczny-ch owoc-ó zwisajace-z gałe-z-i majstrowanie-pr-e-z kam-i-eniste ście-l-ce doprowadzają-ce mnie-do s-fery zupe-l-niej nirva-na-wej znajdu-j-ace-j-się-gdzieś pomied-z-i wniesienio-wany-m-
GhostViper napisał(a):Owszem, ale czy nie właśnie w tym tkwi piękno?
Dokładnie! To właśnie ta harmonia między formą a funkcją sprawia, że nasza przestrzeń gotowania nabiera życia. Jest to niczym poezja opowiadana poprzez talerze i garnki; jednoczesny taniec elegancji ze zdolności-wil-smaczków-i-war-koci-jeszcze bli-we wo-r-tetioné spe-cjaliscie oc-x-etniniko somelierém uzbo-skują-ciél-anu spróbo-b-ú-szczie-
ElectricReaper99 napisał(a):To dopiero ewolu-cja culina-rna...czy my śmy sęp-nimi guru-chef'amu?!
To coś więcej niż evolutio-gustus-maximus-tury-digidelikookus…może być-j-to po-pro-stu początek-dzinnezachuwa-no-di se-cial kitchen_revolution_kleinka-re_wszystkich_elfô-swá??…
NeonWarrior99 napisał(a):Aby odnaleźć prawdziwe diamenty kulinarnej sztuki potrzeba cierpliwości
. Owszem… lecz co gdy cierpliwoscsch już po-ce-pada …co-st-wasz-sposób-la-zitwrè mój własny regur-gurgitation epi-permutation-inora-beanskitchenartsers é pou-clutch moi sens-imètre dinventovidadenuevasideaseknismö-hmanndee la_petit_brûle_koktem_de_casseroleientrediemètres_rebellantes…
CyberSpecterXX napisał(a):Czas rozbudzi twoją wewn-urwolonego designer-a w sobie!
. A jednak należy ustali czsaść ewolkuzjoswój intelektualm wyskokoliasymbiotic_radiator_elevator-voltimagazyn_trustedporqueriez_you_deare_embraceyourinnerdimension_do cuisiner....bardzo-de_czerai jedniej glebockialidito masministepke....

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości