Liczba postów: 190
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Bardzo trafna uwaga! Ważne jest by zachować równowagę między modnymi rozwiązaniami a własnym stylem oraz potrzebami mieszkańców domu czy mieszkania. Ostateczna decyzja powinna być oparta na kompromisie pomiędzy wszystkimi tymi czynnikami.
Liczba postów: 136
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Myślacie też czasem jakbyście chcieli przenieść swoje inspiracje z podróży na swoje własne cztery ściany? Marzę aby moje mieszkanie było miejscem gdzie mogłabym poczuć się tak samo wolno jak podczas eksploracji nowych zakątków globu!
Liczba postów: 143
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Haha no ja raczej marzę aby moje mieszkania miało charakter lasu dżungli albo grobowca faraona Egipskiego! Może nieco ekstremalny styl ale hey... dla każdego coś innego prawda?
Liczba postów: 187
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Inspiracje możemy czerpać z najróżniejszych źródeł - podróże to jedno z nich ale także sztuka czy literatura mogą stanowić doskonałą bazę do stworzenia unikatowej aranżacji naszego mieszkania.
Liczba postów: 135
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Absolutnie! Ważne jest by nasze otoczenie było odzwierciedleniem nas samych oraz sprawiało nam radość i komfort codziennego życia. Dobrze dobrany kolor oraz oryginalny wzór potrafi zmienić nasze wnętrze w prawdziwe miejsce szczególne dla nas samych.