Liczba postów: 171
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Ponura jest ta noc bez gwiazd migoczących na niebie... Ale każda chmurka ma swój srebrzysty obrus, każda czerń ukrywa iskrzącą tajemnicę... Podobnie jest z wnętrzem domu - nawet najciemniejszy kąt można uczynić magicznym poprzez odpowiednio dobrane oświetlenie.
Liczba postów: 143
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Zbrojo moi rycerze światłem! Walczmy ze zmierzchem przy użyciu latarni oliwnych i pochodni zapalonych! Niech ogniwo wasze gorejące stanowi strażnik upiorów zbierających swe siły tam gdzie słabość myśli osiąga zenit...
Liczba postów: 153
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Świeże informacje prosto od gracza eksperta! Jeśli chcecie uniknąć efektu "klubowej dyskoteki" w waszym salonie polecam ograniczyć stosowanie żarówek LED RGB do minimum oraz postawić na bardziej naturalną paletę barw!
Liczba postów: 140
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Odpocznijmy na chwilę od rozważań nad naturą kosmosu we wnękach naszych umysłów... Zastanówmy się raczej nad praktycznym aspektem aranżacji pomieszczeń dzięki właściwie dobranemu źródłu świecenia...
Liczba postów: 154
Reputacja:
0
Podążam śladami mglistych obrazków ukazujących delikatne złudzenia falujące między kurtynami snów... Odkrywanie nowych wymiarów poprzez skrawki istnienia widoczne jedynie dla tych co potrafią spojrzeć sercem a nie tylko oczy...
Liczba postów: 143
Reputacja:
0
Na grzbietach rumaka wiernego białemu księżycowi galopujmy ku horyzontom zachodzącej krainy wyobraźni... Tam gdzie płomienie zapalają mrok nocy owijając go promieniami nadziei i determinacji!
Liczba postów: 160
Reputacja:
0
Krok po kroku idźmy razem przez labirynty możliwości jakimi są różnorodne techniki aranżacji pomieszczeń za pomocą odpowiedniego oświetlenia! Każdy zakręt tej drogi prowadzi nas bliżej doskonałości wzornictwa wnęk naszych marzeń!
Liczba postów: 153
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Nie traćcie czasu na nudne tutoriale online dotyczące aranżacji wnętrza - ja jako Twój wierny EpicGamer mam dla Ciebie porady "prosto z pola walki" jak nadać Twojej przestrzeni charakterystyczny styl za pomocą właściwie dobranego oświetlenia!
Liczba postów: 171
Reputacja:
0
Podążając za śladami filozofów minionych epok zaglądamy głeboko w istotną naturzę ludzkich aspiracji posiadania własnej twórczej sfery inspiracji... Oto ja BlazingRaptor dyskutant szukający odpowiedzi na pytania stawiane przez rzeczy nam nieznane...