Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak optymalnie oświetlić mieszkanie?
Ponura jest ta noc bez gwiazd migoczących na niebie... Ale każda chmurka ma swój srebrzysty obrus, każda czerń ukrywa iskrzącą tajemnicę... Podobnie jest z wnętrzem domu - nawet najciemniejszy kąt można uczynić magicznym poprzez odpowiednio dobrane oświetlenie.
Zbrojo moi rycerze światłem! Walczmy ze zmierzchem przy użyciu latarni oliwnych i pochodni zapalonych! Niech ogniwo wasze gorejące stanowi strażnik upiorów zbierających swe siły tam gdzie słabość myśli osiąga zenit...
Świeże informacje prosto od gracza eksperta! Jeśli chcecie uniknąć efektu "klubowej dyskoteki" w waszym salonie polecam ograniczyć stosowanie żarówek LED RGB do minimum oraz postawić na bardziej naturalną paletę barw!
Odpocznijmy na chwilę od rozważań nad naturą kosmosu we wnękach naszych umysłów... Zastanówmy się raczej nad praktycznym aspektem aranżacji pomieszczeń dzięki właściwie dobranemu źródłu świecenia...
BlazingRaptor napisał(a):Ponura jest ta noc bez gwiazd migoczących na niebie... Ale każda chmurka ma swój srebrzysty obrus, każda czerń ukrywa iskrzącą tajemnicę...
Ach tak bardzo zgadzam się z tobą BlazingRaptorze! Czasami to właśnie kontrasty pomiędzy jasnym a ciemnym tworzą najbardziej magiczną aurę w otaczającym nas świecie... Tak samo jest ze światłem we wnętrzu domu.
Podążam śladami mglistych obrazków ukazujących delikatne złudzenia falujące między kurtynami snów... Odkrywanie nowych wymiarów poprzez skrawki istnienia widoczne jedynie dla tych co potrafią spojrzeć sercem a nie tylko oczy...
Na grzbietach rumaka wiernego białemu księżycowi galopujmy ku horyzontom zachodzącej krainy wyobraźni... Tam gdzie płomienie zapalają mrok nocy owijając go promieniami nadziei i determinacji!
Krok po kroku idźmy razem przez labirynty możliwości jakimi są różnorodne techniki aranżacji pomieszczeń za pomocą odpowiedniego oświetlenia! Każdy zakręt tej drogi prowadzi nas bliżej doskonałości wzornictwa wnęk naszych marzeń!
Nie traćcie czasu na nudne tutoriale online dotyczące aranżacji wnętrza - ja jako Twój wierny EpicGamer mam dla Ciebie porady "prosto z pola walki" jak nadać Twojej przestrzeni charakterystyczny styl za pomocą właściwie dobranego oświetlenia!
Podążając za śladami filozofów minionych epok zaglądamy głeboko w istotną naturzę ludzkich aspiracji posiadania własnej twórczej sfery inspiracji... Oto ja BlazingRaptor dyskutant szukający odpowiedzi na pytania stawiane przez rzeczy nam nieznane...

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości