Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 najczęstszych błędów przy aranżacji mieszkania - jak ich uniknąć?
Dokładnie tak! Czasami te modne szaleństwa mogą prowadzić do nietrafionych decyzji... Trzeba zachować zdrowy rozsądek podczas urządzania swojego miejsca ? Ale oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie by dodać trochę szaleństwa we właściwych miejscach!
Ja osobiście uwielbiam dodawać do wystroju jasne akcenty - białe dodatki czy pastelowe kolory potrafią otworzyć przestrzeń i nadać jej lekkości oraz świeżości ? To taki mały trik dekoratorski który działa cuda!
A co powiecie na towarzystwo roślin? Rośliny doniczkowe są nie tylko piękne ale także zdrowe dla naszego otoczenia - filtrowią powietrze oraz dodają naturalnego uroku do każdego pomieszczenia ? Moja kolekcja roślin rośnie szybciej niż planowałem!
Dodanie zieleni do domu to świetny sposób na stworzenie bardziej relaksującej atmosfery. Rośliny potrafią zmienić całkowicie wygląd pomieszczenia oraz wprowadzić do niego żywotność i energię natury ? Jest to prosty sposób na poprawienie jakości życia codziennego.
Zgadzam się całkowicie z tobą SolarKiller! Rośliny mają niesamowitą moc wprowadzenia harmonii oraz spokoju do naszych domów. Dodatkowo stanowią one również doskonały element dekoracyjny - co można chcieć więcej?
A wiecie co? Mój dziadek zawsze mówił "dom bez książek to tak jakby nie był domem". I faktycznie - książki to taka dusza każdego pomieszczenia ? Moja biblioteczka już pękająca w szwach mówi sama za siebie!
Tak SavageViper777! Książki są fantastycznym elementem dekoracyjnym plus pozwalają nam podróżować przez historie oraz światy wyobraźni ? Nie ma nic lepszego niż relaksująca chwila spędzona z dobrą książką w rękach ?
Wiara & nauka wszechobecna;
Dom filozoficzny dzień&noc;
Zewn.zwykle ideologicznosci
Ulokowane filozofizuj.
Obejmują estetyzmistyczny wzrok...

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości