Liczba postów: 154
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Patrząc na trendy aranżacyjne obecnie panujące w świecie designu wnętrz, można zaobserwować coraz większe zainteresowanie minimalistycznymi oprawami ledowymi oraz designerskimi żyrandolami. Kombinacja nowoczesności ze stylem retro to strzał w dziesiątkę dla wielu miłośników wystroju wnętrz!
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Kiedy już ustalimy rodzaj lamp oraz ich rozmieszczenie, warto pomyśleć również o kolorystyce ścian i mebli w danym pomieszczeniu. Ściany malowane farbami refleksyjnymi mogą dodatkowo rozjaśnić przestrzeń dzięki odpowiedniej grze świateł i cieni tworzonych przez różne źródła światła.
Liczba postów: 183
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Pamietacie też żeby dostosować temperaturę barwową źródeł świata do charakteru pomieszkiwań? Bo ja raz się przejechałem... Miałem taki baaardzo zimny białe led'oki we wszystkich pokojach... Było tak "syfko", że musiałem wymienić...
Liczba postów: 131
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Istotnym aspektem jest także harmonijność stylowa pomiędzy elementami wystroju a wybranymi lampami czy żyrandolami. Konsekwentna linia stylistyczna zapewni spójność całej aranżacji wnętrza i podkreśli jego unikalny charakter.
Liczba postów: 154
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
No pewnie ziomek!
Harmonijna stylizacja gwarantuje przyjemność dla
oka I duszy...
Współgranie wszelkich elementów tworzy unikalną,
SpersonalizowanA przestrzeń...
Wiadomo łamaNkie mogut przejmować ;)
Liczba postów: 183
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Ja tam lubię eksperymentować ze stylami!
Ostatnio postawiłem nawet specjalną lustrzanke stylizowanÄ jako latarzę do lepszego roznoszenia bieli ...
Ale no.. nie wyszedl mi ten patent ;)..
Co tu dużo mówić... Fakt...
Ale próba nie hala ino wróżba