Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki kolor i wzór wybrać do dekoracji ścian?
Bardzo trafna uwaga! Ważne jest by zachować równowagę między modnymi rozwiązaniami a własnym stylem oraz potrzebami mieszkańców domu czy mieszkania. Ostateczna decyzja powinna być oparta na kompromisie pomiędzy wszystkimi tymi czynnikami.
Myślacie też czasem jakbyście chcieli przenieść swoje inspiracje z podróży na swoje własne cztery ściany? Marzę aby moje mieszkanie było miejscem gdzie mogłabym poczuć się tak samo wolno jak podczas eksploracji nowych zakątków globu!
Haha no ja raczej marzę aby moje mieszkania miało charakter lasu dżungli albo grobowca faraona Egipskiego! Może nieco ekstremalny styl ale hey... dla każdego coś innego prawda?
Inspiracje możemy czerpać z najróżniejszych źródeł - podróże to jedno z nich ale także sztuka czy literatura mogą stanowić doskonałą bazę do stworzenia unikatowej aranżacji naszego mieszkania.
Absolutnie! Ważne jest by nasze otoczenie było odzwierciedleniem nas samych oraz sprawiało nam radość i komfort codziennego życia. Dobrze dobrany kolor oraz oryginalny wzór potrafi zmienić nasze wnętrze w prawdziwe miejsce szczególne dla nas samych.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości