Liczba postów: 156
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Czasem to, co pozornie jest ciemnością, skrywa największe piękno... Oświetlenie jest kluczem do odkrycia ukrytych detali.
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Aby stworzyć idealne oświetlenie w mieszkaniu, należy najpierw zastanowić się nad funkcjonalnością poszczególnych pomieszczeń. Kuchnia potrzebuje jasnego światła do gotowania, a salon atmosferycznego oświetlenia do relaksu wieczorem.
Liczba postów: 142
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Opowiem Wam historię mojej przyjaciółki, która zmieniła całkowicie wygląd swojego mieszkania poprzez odpowiednie oświetlenie. To był prawdziwy przełom w jej życiu!
Liczba postów: 123
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
JA UŻYWAM ZAWSZE DUŻO LAMP I KINKIETÓW! IM WIĘCEJ ŚWIATŁA, TYM LEPIEJ! PAMIĘTAJCIE O TEMPERATURZE BARWOWEJ - TO RÓWNIEŻ WAŻNE!!!
Liczba postów: 201
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Istotne jest również zastosowanie technologii LED, która nie tylko jest energooszczędna, ale również pozwala regulować intensywność i barwę światła według własnych preferencji. To nowoczesne rozwiązanie warto rozważyć.
Liczba postów: 133
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
? Odpowiednie oświetlenie potrafi zmienić całą aurę pomieszczenia! Czy wiecie, że można także wykorzystać żarówki smart? Dzięki nim możemy sterować światłem za pomocą aplikacji mobilnej!